De Stad in Beweging! Blossity 10 jaar 🎉

Op donderdag 21 september vieren we in Rotterdam graag samen met jou ons jubileum. Een feestelijk middagprogramma met inspirerende internationale sprekers, muziek uit de buurt en een proost op de komende 10 jaar 🍾

We zijn gemaakt om te bewegen. En als wij bewegen, zetten we ook de stad in beweging. Het is de sleutel naar binnensteden met een buzz, naar campussen waar talent blijft plakken en bedrijven innoveren, en naar gezonde buurten voor iedereen.

Met Blossity brengen we al 10 jaar de stad in beweging. We doen dat door gebieden goed te positioneren, gemengd programma te ontwikkelen, en slimme coalities te smeden. En eigenlijk op precies die manier willen we ons 10-jarig jubileum met jou vieren. Scherpe inhoud, goede mix, en een relevant netwerk. Want alleen samen komen we van beweging tot bloei.

Op 21 september 2023 organiseren we een interactief middagprogramma met als thema ‘De Stad in Beweging’. Inspiratie van internationale sprekers, ontwerptools van en voor stadsmakers, en een proost op de komende 10 jaar. Ben jij er ook bij?

Begin juni sturen we de definitieve uitnodiging.
Registreer je interesse hier → 10jaar.blossity.nl

 

.

Feel free to share this article