Launch Classroom & Bazaar of Ideas

De Classroom is het jongste concept The Student Hotel. Het biedt alles van een inspirerende leeromgeving onder één dak. Moderne meeting rooms; co-working spaces; een café; restaurant en zelfs overnachtingsmogelijkheden. Een unieke variant hiervan  is de Bazaar of Ideas: een hotspot in het hart van het Haagse studentenleven, waar culturen en talenten ontmoeten en mixen en nieuwe generaties (young) professionals opbloeien. Deze energieke omgeving biedt ruimte voor groepen tot maar liefst 250 personen.

De Bazaar of Ideas bevindt zich recht tegenover station Hollands Spoor en is daarmee uitstekend bereikbaar. Het nieuwe concept speelt in op de behoefte van de ruim 30.000 studenten die in de stad studeren en leren op een eigentijdse manier: innovatief, ondernemend en internationaal. Maar zeker niet geïsoleerd: connecten staat centraal. Met andere studenten, maar ook met omwonenden en een divers zakelijk publiek. Leren, ontmoeten, ontspannen en overnachten komen samen op deze bijzondere plek. Kortom: een plek waar nieuwe ideeën ontstaan en kruisbestuiving tot stand komt tussen buren, bewoners en bezoekers.

Op 29 juni werd de Bazaar of Ideas officieel geopend met de eerste slok van een espresso uit een tot koffiebar getransformeerde vintage Citroën van. Na deze officiële handeling vond een feestelijke launch plaats waarbij verschillende toekomstige gebruikers zichzelf presenteerden.

Om de Classroom en de Bazaar of Ideas bij de toekomstige gebruiker te brengen – en andersom, ontwikkelde Blossity een doelgroep- en locatie specifieke marketing- en communicatiestrategie; verzorgden wij tekst voor diverse persberichten en de websites en droegen we bij aan de organisatie van de feestelijke launch van de Bazaar of Ideas.

JAAR

2015

OPDRACHTGEVER

The Student Hotel

STATUS

Afgerond 

LINKS

www.bazaarofideas.com